FŐOLDAL PODCAST BESZÉLGETÉS KULTÚRA KÖZÉLET AJÁNLÓ TÁMOGATÁS

Beszélgetés Puzsér Róberttel a tabusításról

2017. október 03. 07:54 - Becstelen Majom

puzser.png

A tabusítás, a problémák szőnyeg alá söprése talán kényelmes, azonban kártékony is lehet. A pozitív és negatív oldalról beszélgettünk Puzsér Róberttel. Megpróbáltuk körbejárni, hogy milyen esetekben hasznos társadalmilag és melyek azok a pillanatok amikor igenis le kell vetkőzni őket.

Beszélgetés Puzsér Róberttel a tabusításról | BM Blog

Puzsér Róberttel beszélgettünk a tabusításról. Mikor hasznos társadalmileg és mikor nem, mivel jár ha valamit igazán mélyre fojtunk le. Kövesd a Becstelen Majom munkásságát minden platformon! ➡ BLOG: http://becstelenmajom.blog.hu/ ➡ FACEBOOK: https://www.facebook.com/becstelenmajom/ ➡ PATREON: https://www.patreon.com/becstelenmajom Hivatalos weboldal: https://becstelenmajom.hu Írj nekünk! Email: youtube@becstelenmajom.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://becstelenmajom.blog.hu/api/trackback/id/tr4012922989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása