FŐOLDAL PODCAST BESZÉLGETÉS KULTÚRA KÖZÉLET AJÁNLÓ TÁMOGATÁS

Támogasd a Becstelen Majmot!

2017. október 03. 03:21 - Becstelen Majom

support.png

A Becstelen Majom mozgalma 2017. májusának végén indult, azóta a céljaink nem, az eszközeink és a lehetőségeink tárháza viszont változott. A célunk a magyar kultúra újraélesztése, az értelmiség körében szóbeszéd tárgyát képező témák átültetése könnyen fogyasztható formába továbbá olyan média kísérletek végrehajtása amelyek hozzájárulhatnak közvetlenül vagy közvetetten egy fenntarthatóbb jövőhöz.

Szeretnénk többet tenni

A cikkek írásán kívül szeretnénk hamarosan útjára indítani egy magyar nyelvű kulturális podcastet amely elsősorban a blogon feldolgozott témákat egészítené ki. Itt lehetőségünk lenne hosszasan beszélgetni bizonyos témákról, akár szakemberek bevonásával mehetnénk bele társadalmi problémák megértésébe maradva a közérhetőség szintjén. Nem egy szaklapot akarunk. Az elsődleges célünk a diskurzus, a fontos témák felszínre hozása, a különféle álláspontok ismertetése, megértetése.

A podcast létrejötte után elképzelhető, hogy a hang mellé kép is társulni fog, hogy a lehető legnagyobb közönséget szólítsunk meg, ez azonban egyelőre a jövő zenéje. Mindezek mellett célunk minél előbb kitörni az online térből, szeretnénk mémekké koncentrálni a mondanivalónkat és az üzenetünket, majd azt az utcákon megjeleníteni.

Azonban a segítségedre van szükségünk

Nem áll mögöttünk sem cég, sem politikai párt és ez így is marad. Bár hajlandóak vagyunk együttműködésre, a véleményünk nem eladó. Jelenleg a blog (és az ügyünk) növekedését az Index oldalán történő kiemelések segítik elő, azonban sokkal több és relevánsabb emberhez juthatnánk el ha saját magunkat hirdethetnénk. Szeretnénk minden cégtől elszakadni, saját (reklámmentes) platformot létrehozni és a lehető legtöbb emberhez eljuttatni az üzenetünket. 

Ehhez anyagi függetlenség kell

A célunk nem az, hogy az íróink a Bahamákon szürcsöljék a koktélokat néhány tetszőlegesen kiválasztott thai lány társaságában, hanem az, hogy a projektjeink ne jelentsenek anyagi tehert a csapat számára. Az új platformok fenntartása, egy saját stúdiószoba kialakítása, az offline projektek anyagköltségei jelenleg mind minket terhelnének.

Ezért kérjük a segítségedet

Amennyiben egyetértesz a Becstelen Majom üzenetével, fontosnak tartod a társadalmi problémák felszínre hozását akkor kérjük támogass minket! Ezt jelenleg két módon teheted meg.

  • Rendszeres támogatónkká válsz a Patreon oldalunkon keresztül, amelyért cserébe különféle jutalmakat tudunk adni.
  • Egyszeri támogatást küldesz nekünk PayPal-on keresztül.

A Patreon havi rendszerességgel von le tőled egy általad megadott összeget, egészen addig amíg fel nem függeszted azt. Ezzel a lehetőséggel tudsz a legtöbbet segíteni, ugyanis ez kiszámítható bevételt jelent nekünk. 

Amennyiben viszont nem szeretnél havi rendszerességgel adakozni, lehetőséged van támogatni minket egyszeri alkalommal az alábbi gombra kattintva:

 

Amennyiben a támogatással kapcsolatos kérdésed merülne fel, írj nekünk a Facebook oldalunkon keresztül vagy komment formájában!

Köszönjük, hogy hozzájárulsz az ügyünkhöz! 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://becstelenmajom.blog.hu/api/trackback/id/tr4212922701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása