FŐOLDAL PODCAST BESZÉLGETÉS KULTÚRA KÖZÉLET AJÁNLÓ TÁMOGATÁS

Néhány népszerű Facebook közhely és valódi jelentésük

2017. október 13. 18:17 - Becstelen Majom

facebook.png

 

 

Valamiért az emberek nagy része ösztönösen gravitálódik a hitványsághoz és az érvénytelenséghez, de a nagyobb baj, hogy folyamatos késztetést éreznek ennek szüntelen demózására, amiben legnagyobb tettestársuk a Facebook. Olyan jelenségeket gyűjtöttünk össze, amik a legek legjei, persze szigorúan negatív előjellel. 

Itt dolgozik:

Rozsdás Rákolló:
Igaz, korodból adódóan a társadalom nem azt várja el tőled, hogy Spongya Bobot nézz, de te szembemész az árral, nem állsz be a sorba, akkor is azt teszed. Olyannyira, hogy munkahelynek is ezt jelölöd meg, mutatván, hogy te ilyen kis bohókás, javíthatatlan kis cukiság vagy. Azt gondolod, hogy ez nagyon egyedi, de valójában minden második 12-18 éves lánynak ez már eszébe jutott. Valószínűleg az értelmi szinted meg is ragadt a Spongya Bobnál.

XY modellügynökség:

Veled komolyan számolni kell. Ha valamelyik képed vagy a valódi megjelenésed nem tetszik valakinek, az az ő inkompetenciáját jelzi, hiszen a szakértő szemek már felfedeztek. Igazság szerint valószínűleg anyádék kifizettek egy kurva drága portfóliót, vagy egy modellsulis tanfolyamot, amivel nem viszed semmire.

Real Thrill Music:
Szereted a zenéjüket, és éjt nappallá téve szajkózod Facebookon, hogy akinek nem tetszik az ne hallgassa, hogy csak ők mondják el az igazságot, és majd akkor pofázz, ha elérted azt amit ők. Vélelmezhetően még nem jártad ki a 8 általánost, de ha mégis, az az egész oktatási rendszer egységes kudarca.


*a neved vagy beceneved vagy monogramod*-Photo:
Hiszed, hogy úgy látod a világot, ahogy senki, és ebből még meg fogsz gazdagodni. Eközben: Tizenéves kábszerárusok, tini prostituáltak, és lelki szegények buliján csinálsz fotókat automata beállításokkal, aztán tök ingyen engeded kirakni facebookra.

Zara, Dolce&Gabbana, Pull&Bear, stb... :
Nem dolgozol ott, csak van onnan egy ruhád, és tudod, hogy az a márka valamiért kurva menő.  


Posztok:

"Az igazi nő nem a melleivel, hanem a mosolyával hódít":
Direkt nem vagy jó nő, mert felszínesnek tartod a külső alapján ítélni. Lehetnél, de akkor kurva lennél, neked pedig elveid vannak. Valójában
a, szimplán ronda vagy, és nem is készülsz tenni ellene, a világ a geci, ha nem fogad el így.
b, igazából jó nő vagy, és a melleiddel hódítasz, de ezt kommersznek találod, ezért ki kell emelned, hogy más értékeid is vannak. Ez a ritkább eset, a legtöbb lány aki ezt posztolja az a, kategóriába tartozik.

"Eddig tartott a szebbik énem, mostantól változások lesznek ;)" :
Nagyon berágtál, és most aztán megszűnsz Jézus Krisztus lenni. Ha nekik az az éned nem volt elég jó, akkor jöjjön a másik véglet. Ők harcolták ki, te nem akartad ezt.  Valójában éppen nagyon felidegesített valaki, de egy-két nap és lenyugszol, és ugyanolyan maradsz.

Idézetes kép:
Megtalálatad az élet esszenciális lényegét, a mondatot, amivel leírható az élet. Mert a többiek túlgondolkodják. Valójában annyira buta és sekélyes vagy, hogy el is hiszed, hogy ez így van.


Lakhely:

Hollandia, Jamaica:
Szeretsz (vagy nagyon szeretnéd ha elhinnék, hogy szeretsz) füvezni.

Olaszország, Spanyolország:
Azt hiszed, hogy minden, ami mediterrán az fasza, össze is kevered egyébként is Brazíliával, és azt akarod, hogy mindenki lássa, hogy te milyen pezsgő, pörgős bulis életet élsz. Valójában egy lakótelepen Coronita aftert hallgatsz épp a szobádban.

Japán:
Szereted az Animéket. Ha nagyon hiteles akarsz lenni, akkor egy várost is megjelölsz, ami szigorúan nem Tokió.

Korea:
Szereted az Animéket, de te underground arc vagy.


Itt tanult:

Harvard (tájékozottságtól eltérően lehet Harvards, Havard, harsvards, horvard, és társai), valamint egyéb világhírű egyetemek nevei:
Tudod, hogy elvileg az a tanultság legfelső szintje. Valójában 8 általánosod van, maximum egy szakmunkás bizonyítvány.

Az élet iskolája:
Még a legegyszerűbb képzéseket sem vagy képes elvégezni, vélelmezhető, hogy a 8 általános sincs meg, de már le is mondtál az önfejlesztésről, helyette megeteted magad azzal (és próbálod elhitetni másokkal), hogy "az utcán szerzett tudás az felér egy diplomával", hozzáteszem ez is kimerül abban, hogy sokszor egész nap egy padon szotyiztál a semmirekellő sleppeddel.

Nincs:

Fogalmad sincs róla, hogy valójában miért is erőltetik az iskolát.


Valentin nap:

Képet posztolsz, amin egyedül sörözöl:
Ez szerinted azt jelenti, hogy "ez egy fasza csaj." de valójában csak reméled, hogy lesz egy srác, aki ez miatt a kép miatt a következő Valentin napot veled tölti.

Képet posztolsz, amin a barátnőddel a középső ujjatokat mutatjátok:

Versenyeztek, hogy melyikőtök játsza el jobban, hogy nem kibaszott féltékeny az ajándékait posztoló lányokra

Képet posztolsz, amin egy kisgyerekkel vagy, "Az egyetlen férfi, akiben megbízom", "Az én szívem hercege", vagy "Az én szerelmem" címmel:
Eljátszod, hogy neked ez az egész párkapcsolat dolog annyira sokadlagos, nélküle is elég boldog és eseménydús az életed. Megnyugtatlak, senki nem hiszi el.

Leoltod azokat, akik pont ünneplik:
Ez a legcikibb. Ennyi erővel az év 364 napján basztathatnál mindenkit, akinek szülinapja van, mikor neked nincs.


Zenék:

Tirpa - Gádzsik 1-fasztudjamennyivanmár:
Elhagyott a csajod, és most meg fogod mutatni a világnak a rosszfiú éned. Ajánlott kacsintós smiley-t írni hozzá. Vélelmezhetően 80 alatti IQ-val rendelkezel.

Bruno Mars -  Grenade:
Sosem fogja mégegyszer senki úgy szeretni az excsajodat, mint te, az összes hülyeségével együtt szeretted, de neki ez nem volt elég. Valójában ez nem így van, de majd te is rá fogsz jönni.

Dér Heni, Muri Enikő, meg egy csomó női előadó "de jó szinglinek lenni" illetve "túl vagyok rajtad drága" témájú zenéi:
Ez a fiú egy szerencsétlen balfasz, aki nem vette észre, hogy egy igazi kincsre lelt, ezért nem értékelte, de jobb is így, hiszen amúgy sem érdemelt meg. Mellesleg egész nap otthon tesped egy sörrel a kezében, egykor fehér, ma már retkes, kolbászzsíros asszonyverő trikóban, és kritikán aluli farokmérettel rendelkezik. Valójában fogalmad sincs mihez kezdesz most, de nem akarod, hogy önbizalmat merítsen abból, hogy mekkora űrt hagyott magad után. És csak annyira vagy túl rajta és szarod le, hogy azért ha meglátod egy lánnyal, ki kell beszélned az összes lány ismerősöddel, hogy mennyivel gázabb a csaj mint te.

Bármelyik project-x zene:

Ma akkora bulit csaptok, hogy országos híre lesz. Valójában átjön négy ember, 11-kor mindenki ki lesz ütve, te meg végig anyád vázáit félted.

 

A te, és méginkább környezeted érdekében reméljük, hogy nem ismertél magadra, de ha mégis, sürgősen dolgozz ezen. Ha vannak ismerőseid, akikre sikerült ráismerni ebben a cikkben, azok gyógyulása érdekében érdemes felhívni erre a figyelmüket, és vigyázzatok, mit írtok, mert nem ez volt az utolsó ilyen jellegű szellemi ostorozás a részünkről. 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://becstelenmajom.blog.hu/api/trackback/id/tr3212970457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása