FŐOLDAL PODCAST BESZÉLGETÉS KULTÚRA KÖZÉLET AJÁNLÓ TÁMOGATÁS

Robbannak a humorbombák - itt a szabadság éve!

2018. február 25. 15:52 - Becstelen Majom

szabadsag_eve.png

A Becstelen Majom néhány hónapja bebábozódva várja az újjászületését, hogy az idei évtől kezdve teljes erőbedobással készíthessen olyan tartalmat amely követi az alapításkor megfogalmazott értékeket: könnyen fogyasztható formátumú közéleti és kulturális cikkek amelyek által bárki aki fogékony rá az tanulhat valami újat. Az előkészületek az utolsó stádiumhoz értek, 2018 máriusának második felében újra indul a blog továbbá kiegészül egy hetente jelentkező podcasttel is ahol az aktualitásokról és az általunk fontosnak tartott témákról tervezünk beszélni.

Magunkról ennyi elég, a jelenlegi poszt apropója az, hogy az alapítónk, Németh Gábor által producált és a főszerkesztő Szabó Valentin segítségével elkészült Szabadság éve c. dal már hallgatható és megosztható. Szeretnénk ha egy igazán magyar választási dal válna belőle, arra kérünk benneteket, hogy amennyiben elnyeri a tetszéseteket támogassátok a projektet egy megosztással. 

Köszönjük ha megosztod és bízunk benne, hogy a blog újjászületésekor is számíthatunk rád! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://becstelenmajom.blog.hu/api/trackback/id/tr3113697244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása