FŐOLDAL PODCAST BESZÉLGETÉS KULTÚRA KÖZÉLET AJÁNLÓ TÁMOGATÁS

Palvin Barbara reklámot csinált a mészárlásból?

2017. november 17. 15:59 - Becstelen Majom

palvin.png

A modell szakma a trendek bemutatásával, ismertetésével és a vásárlási kedv növelésével foglalkozik. Olyan ruhadarabok új divat irányzatát népszerűsíti, amiknek az alapanyagát Bangladeshben varrják szarért-húgyért 18 órában felnőttek és gyerekek.

Ez a szakma nagyon nehéz. Két dolgot kell hozzá nagyon jól tudni:

  1. Szépnek kell születni.
  2. A lehető legjobban kell visszaverni a fényt úgy, hogy a született szépség a legelőnyösebb helyzetben mutatkozzon meg.  

Ennek a szakmának hazánkban a legnagyobb képviselője Palvin Barbara, akinek karrierje elég korán elkezdődött, már 2006-ban, 13 évesen  debütált a Spur Magagazinban. Mára ő lett a legnépszerűbb magyar instagram felhasználó és a legjobban kereső magyar modell. Nem is foglalkoznék vele ha nem lenne jelentősen nagy rajongó tábora és életvitele nem teremtene trendet. Ugyanis szerintem a népszerűséghez felelősség is kapcsolódik.

Nem az állandó partizással és sztárok trófeáinak gyűjtögetésével van gond, mert mindenki azt csinál, amit akar és a nőket is megilleti a szexuális szabadság. Viszont azok a lányok, akik megirigylik ezt az trendet, (gyakran olyan illúziókba kergetve magukat, hogy ebből meg is lehet élni) legtöbb esetben csak valóság show hősök lesznek vagy prostituáltak, esetleg gazdag férjek használati tárgyai. Ezekben a sorsokban mondjuk jelentősen kiveszik a részüket a bulvár és kereskedelmi média hazugságipara is, amik a legmagasabb életminőségként reklámozzák ezt a jelenséget.  

A modell szakma, főleg ha fiatalokat kebelez be elég korán, jelentősen torzítja a személyiséget és nagy mértékben elősegíti a nárcisztikus személyiségzavar kialakulását is. Barbi jellemének torzulásában az is közrejátszott, hogy már egész fiatal korában az ölébe hullott a siker. Ennek köszönhető, hogy másfél hete az istagramján a Las Vegasi áldozatokból csinált reklámot a Loreálnak. Viszont én úgy gondolom ez inkább a fentebb leírt jellembeli csorbulásokból következő átgondolatlan gyermeteg megnyilvánulás volt. Palvin Barbara még aránylag fiatal, nem zárom ki az esélyét annak, hogy fejlődjön a jelleme pozitív irányba is. Van még rá lehetősége, hogy tanuljon, bővítse az ismereteit és ezáltal jobban megértse azt a világot, amit jelenleg nem ért.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://becstelenmajom.blog.hu/api/trackback/id/tr8013293833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása