FŐOLDAL PODCAST BESZÉLGETÉS KULTÚRA KÖZÉLET AJÁNLÓ TÁMOGATÁS

A Nemzeti konzultáció hátteréről pár percben

2017. október 31. 16:44 - Becstelen Majom

kozultacio.png

A bevándorlást nem hiszem, hogy valaki direkte elindította volna, volt több mozgatórugója. Ezek közül a legfontosabb a háború okozta elvándorlás. Különböző fegyveres konfliktusok, a politikai és vallási üldöztetés és az ezekből következő gazdasági ellehetetlenülés miatt menekülők vándorlása következtében alakult ki.

A másik mozgatórugója a Német willkommen, aminek egy társadalmi pszichózis az oka. Ugyanis Németország a 2. világháború után elveszítette identitását, nemzeti ünnepekkor nem húzzák fel a zászlót és szinte soha nem mondják el magukról, hogy ők büszke nemzet. Félnek attól, hogyha a menekült válságot transzportokkal kezelik és katonai beavatkozással, akkor a 20. század közepi nemzetnacionalizmussal vetnék össze őket. Ezért aztán inkább a willkommen-t választották nemzeti bűntudatuk miatt, hogy feloldódjanak a közel-keleti kultúrában. Ez a két fő ok ami előidézte ezt a válságot. Kormányunk pedig amellett, hogy vannak jó intézkedéseik meglovagolják a helyzetet, hogy eljátszhassanak egy nemzetvédő szerepet és lerabolhassák az államkasszát.

Remekül megfigyelték, hogy a Kalergi-terv mennyire népszerű konteo lett, így megcsinálták ezt a saját verziójukban is és megalkották a Soros terv-et. Hogy mi igaz belőle itt olvasható. Persze való igaz, hogy élt egy Kalergi nevű politikus, aki maga is kevert "faj" volt, ezért aztán személyes tapasztalatából adódóan úgy gondolhatta, hogy jó lesz Európának, ha keverednek a népek. Tévedett. Most már látjuk és tapasztaljuk, hogy a multikulturalizmus nem működik. Ugyanakkor való igaz, hogy van egy Soros Györgyünk, aki szintén ebben látja a megoldást és pénzzel támogatná az uniót ha ezt választják, valamint írt erről néhány blogbejegyzést is, ebből lett a Soros-terv. Ő is téved és akinek van egy kis esze az látja. De azt is látni kell, hogy Soros egy meglévő problémára akar megoldást találni és nem ő hívja a menekülteket.

A politika sose a racionális gondolkodásról volt híres. A politika az arról híres, hogy ezekből a dolgokból előnyt kovácsoljon magának és ha Soros nem lenne hanem valaki más állt volna elő ezzel az ötlettel, akkor abból csináltak volna közellenséget a jobboldaliak. A bevándorlók meg akkor is jönnek, ha soros ha nem soros, ha van háttérhatalom ha nincs és kezelni kell ezt a problémát nem pedig meglovagolni.

Hogy ezekből a konzultációkból mi haszna van a kormánynak arról meg itt van egy cikk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://becstelenmajom.blog.hu/api/trackback/id/tr3713121040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása